2012. február 12., vasárnap

1987 kastélyok ii -

3db Compaq notebook kijelző egyben - Jelenlegi ára: 990 Ft
Kérlek csak akkor licitálj, ha meg is akarod venni és ki is tudod fizetni, illetve, ha elolvastad és elfogadod a vásárlással kapcsolatos FONTOS információkat, ami a termék ismertetése után található. Köszönöm!
Teszteletlenek, így kerültek hozzám. Az egyiken van egy karc. A többin meghatározó fizikai sérülést nem látok, de kipróbálni egyiket sem tudtam, ezért inkább hibásként árulom, garancia nélkül őket. Az ár az összesre, egyben vonatkozik.
Vásárlással kapcsolatos FONTOS információk
Licitálással a vásárló elfogadja ezeket feltételeket, ezért feltétlenül el kell olvasni!
Jelenleg telefonon nem vagyok elérhető. Kérem, ha lehet, e-mailben kommunikáljunk.
Csere, beszámítás köszönöm, de nem érdekel.
 
Fizetés:
Az aukció végét követően,  a nyertes licitáló kap egy e-mailt automatikusan, amiben megkapja a számlaszámomat, ahová a postaköltséggel együtt tudja utalni a termék árát.
- A postaköltség és a garanciaidő minden esetben fel van tüntetve a hirdetésben a ” szállítási és garanciális feltételek” -ben
- utaláskor a közleménybe kérném beírni a vaterás felhasználónevet, hogy tudjam, kitől jött a pénz.
 
Szállítás:
Szeretném, ha a kedves vásárló elküldené e-mailben a pontos címét vásárlás után, hogy gyorsan és simán le tudjuk bonyolítani az üzletet. Ha eltér a cím a vatera által megadottól, azt mindenképp jelezze.
- a pénz megérkezésétől számított 3 munkanapon belül tudom vállalni a postára adást. Külön kérésre, ha ez megoldható számomra, természetesen korábban is feladom!
- stabil, biztonságos csomagolásban kerül a posta kezébe.
- utánvétel kivételes esetben szóba jöhet, de csak akkor, ha a vásárló értékelései megfelelőek. Mindenképp licitálás előtt egyeztetni kell velem, ha ilyen irányú kérés lenne!
Személyes átvételre Pécsen van lehetőség, a címemen, előzetes időpont egyeztetés után.
 
Garancia:
A hirdetésben feltüntetett ideig garanciát vállalok az adott termékre, tehát, ha meghibásodik, kicserélem, ha nincs cseretermék, akkor visszautalom a vételárat!
 
Problémakezelés: (különösen fontos)
Ha a vásárló 1 héten belül nem küldi a termék árát, és nem is jelentkezik, vagy hazudozik, akkor negatívan értékelem.
Ha a vásárló meggondolja magát, nem akarja mégsem megvenni a terméket, de szól nekem, hogy visszalép, akkor semleges értékelést adok, amiben leírom, hogy korrekt, módon állt hozzá. Sajnos a jutalék miatt pozitívot nem tudok adni, csak akkor ha a licitáló vállalja, hogy kifizeti a jutalékot, akkor természetesen pozitívot küldök.
Szeretném, ha bunkó, gyenge felfogású, negatív hozzáállású emberek nem licitálnának egy aukciómra sem. Az ilyen „ adás-vételekből” általában csak semleges, vagy negatív értékelések kerülnek ki, ami egyik fél számára sem előnyös.
Köszönöm a megértést!
 


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2012-02-10 22:59
. 3db Compaq notebook kijelző egyben - Jelenlegi ára: 990 Ft

Fontos