2012. február 14., kedd

Csipkés hosszu ujju felsők victoria moda .

eredeti bontatlan McFarlane Terminatrix figura - Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Eladó egy eredeti bontatlan McFarlane Toys kiadású Terminatrix figura a hozzá tartozó talapzattal, cserélhető kézfejekkel és pisztollyal.
Teljesen filmhű megjelenésű nagyjából 16 centis figura, mely több helyen mozgatható, jól pózoltatható. A bontatlan figurát ábrázoló kép a konkrét termékről készült, a többi kép pedig illusztrációként szerepel a gyártó lapjáról vagy a karaktert alakító színésznőről. A csomagolás sajnos hátulról besárgult és alul középen nagyjából két centit berepedt, de ez nem befolyásolja a bontatlanságot és a termék hibátlan állapotát.
Személyes átvétel Budapesten lehetséges előre egyeztetett helyen és időpontban, vagy postázom előre utalás után. Garanciát vállalok a bontatlanságára, bármilyen felmerülő kérdésre és kérésre szívesen válaszolok!
Eladó sorba kerültek még gyűjteményemből nagy választékban bontott Spawn, Movie Maniacs és más McFarlane figurák, mindegyik komplett, gyűjteményes darab, én bontottam ki őket, polcon voltak, hátlapjuk megvan, érdeklődésre külön aukcióban képekkel teszem fel őket.



Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-13 00:00
. eredeti bontatlan McFarlane Terminatrix figura - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Fontos