2012. február 20., hétfő

EasyFolder softbox rendszervakuhoz - végkiárúsitás - Jelenlegi ára: 18 000 Ft *

Sajnos a dollár árfolyamnövekedése elszabadult! Már nem átháritható, bukni pedig nem szeretnék, ezért ami van kiárulom, újat nem rendelek, amig az árfolyam nem rendeződik! Ezek a jelenlegi beszerzési ár alatt vannak, olcsóbbat újonnan nem nagyon fogsz találni! Még van pár dolog amit nem tettem fel, de végkiárusítás...   majd új termékekkel, később...
Rendszervakukhoz könnyen összeállitható 60x60cm-es szoftbox, az alapja mintha négy fényterelő (lastolite) lenne ősszetéve, ugyanúgy összetekerhető, igy kis helyet foglal szállitáskor szétszedve egyszerűen szétugrik és felveszi a végleges alakját.
Dupla fénylágyitó diffúzor van benne, a belső kampóval rögzül a belső fülekre, a külső pedig tépőzárral!
A szoftbox a mellékelt fém tartóra rátehető másodpercek alatt, a rendszervakuhoz képest fel-le mozgatható, igy különböző méretű vakukkal használható, a vaku előre-hátra is mozog a tartón a szoftboxba betolható, normál vakusinre rogzithető vakuk rátehetőek!!! Próbáltam yongnuo és nikon vakukkal, de bármilyen rendszervakuhoz megfelel, ami a sinre rácsúszik (szabvány középérintkezős "hotshue" vakuk, így bármilyen nikon, canon, pentax, olympus... vakuhoz) a tartó elektronikát nem tartalmaz, ha nem slave-vaku, akkor kioldó kell hozzá!!
Azonnal szállitható! Minden része új, sosem használt termék!!!



Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-19 01:40
. EasyFolder softbox rendszervakuhoz - végkiárúsitás - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Fontos