2012. február 16., csütörtök

Hasznát hajszárító búra -

Három Gyémánt Mitsubishi magazinok - Jelenlegi ára: 301 Ft

 
Három Gyémánt magazinok
Az ár az összes képe(ke)n lévő példányra vonatkozik!
postaköltség 410 Ft-tól
FIZETÉS
ÁTVÉTEL
POSTÁZÁS
UTÁNVÉTEL
CSOMAGOLÁS
EGYEBEK
Fizetni készpénzben, banki átutalással, közvetlen befizetéssel bármely OTP fiókban, postai utalványon, utánvételes opciónál a termék átvételekor lehet. A fizetésre 5 munkanap áll rendelkezésre, utána az ügyletet a megfelelő értékeléssel lezárom!
Személyes átvételre csak Debrecenben, előzetes  egyeztetést követően van lehetőség, a leütéstől számított egy héten belül. Szívességi alapon (külön kérésre) városon belüli kisebb fuvar megoldható, 2-10 napos határidővel Budapesti átvételre nincs lehetőség!
A postaköltség kizárólag tájékoztató jellegű, a díjak a Magyar Posta aktuális árlistája alapján! Minden küldeményt ajánlottan postázok, normál levél  csak saját felelősségre!
Postázás az összeg megérkezése után 2-4 munkanapon belül. A kézbesítés 2-4 munkanap.
Utánvételes szolgáltatás igényléséhez legalább 10 pozitív értékelés kell! Felára megközelítőleg az ajánlott küldemény díjával egyező! Az utánvételes küldemény címzettje kizárólag a terméket megvásárló személy lehet, harmadik személy részére nem postázok!
A puha fedeles kiadványok csomagolása normál, a kemény fedeles kiadványoké bélelt boríték. Egyéb termékek csomagolása bélelt vagy merevített boríték, 2 kg fölött kartondoboz.
A leírásban a termék összes jellemzője és a vásárlást befolyásoló tulajdonsága látható! Az ezek ismeretében vásárolt terméket nem veszek vissza! A posta és az időjárás által okozott sérülésekért semmilyen felelősséget nem vállalok!
 
TOVÁBBI AUTÓS-MOTOROS ÚJSÁGOK
ANTIKVÁR AUTÓS-MOTOROS KIADVÁNYOK
ÚJ AUTÓS-MOTOROS KIADVÁNYOK
RÉSZLETES LISTÁÉRT KLIKKELJEN AZ EGYIK FENTI SORRA!
KÉREM VESSEN EGY PILLANTÁST A TÖBBI AUTÓS-MOTOROS KIADVÁNYOMRA IS!
JELEZZE HA MÁS JÁRMŰHÖZ KERES JAVÍTÁSI VAGY KÉPES KÖNYVET, PROSPEKTUST!
Köszönöm, hogy megtekintette a termékem!



Jelenlegi ára: 301 Ft

Az aukció vége: 2012-02-15 01:55
. Három Gyémánt Mitsubishi magazinok - Jelenlegi ára: 301 Ft

Fontos