2012. február 10., péntek

Mocsok (Cuba Gooding Jr.) (eredeti) - Jelenlegi ára: 2 300 Ft -

Vadonatúj, celofános dvd. Külföldi kiadás magyar szinkronnal.
Joglejárat miatt már nem kapható Magyarországon.
A szállítási költség a hatályos postai díjszabás szerint 430. -Ft. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Amennyiben 3 terméket vásárolsz nálam a postaköltség 50%-át átvállalom, 4 terméktől én állom a postaköltséget!!!! Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.  
Armando Sancho (Clifton Collins Jr. ), akit mindössze 28 évesen szerveztek be a Los Angeles-i rendőrség bandák ellen harcoló titkos egységébe, az utcákon tanult keménységet és dörzsöltséget hozza a testületbe, amelynek a védelmére felesküdött.
Társával, Salim Adellel (Cuba Gooding Jr. ) csak egyféleképpen tudják elképzelni a Los Angeles-i utcák felügyeletét – erőszakkal. De egy rendőrjelvényes gengszternél nincs veszélyesebb, és amikor őket kettejüket tűz alá veszik, csak az egyikük kerül ki élve.
A lázadások, a rendőri korrupció és a hírhedt bandaháborúk Los Angelese ihlette ezt a brutálisan kemény és nyers történetet a banditából lett zsaruról, akinek egyetlen nap leforgása alatt a lelkiismerete és a kollegiális szolidaritás, azaz a némaság között kell választania.



Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Az aukció vége: 2012-02-09 21:27
. Mocsok (Cuba Gooding Jr.) (eredeti) - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Fontos