2012. február 8., szerda

SZERELEM A KOLERA IDEJÉN DVD Javier BardeM ÚJ - Jelenlegi ára: 1 590 Ft -

EREDETI LEMEZ
SZINKRONOS
bontatlan
Tartalom:
A Nobel-díjas Gabriel García Marqueznek köszönheti a világirodalom minden idők egyik legromantikusabb történetét, amelyből nem kevésbé érzelmes és egyben érzéki film született.
Florentino Ariza (az OscarŽ-díjas Javier Bardem) távírdász és költő első látásra beleszeret a helyi öszvérkereskedő szépséges lányába, Fermina Dazába (Giovanna Mezzogiorno), de a lány apja nem hajlandó gyermekét a szegény hivatalnokfiúhoz adni. Ezután a lány eltávolodik a fiútól. Messzire költözik, az érzelmei is elhalványulnak, majd hozzámegy egy jómódú orvoshoz, Dr. Juvenal Urbinóhoz (Benjamin Bratt). Florentino azonban sosem felejti el a lányt. Megszállottan keresi más nők karjaiban a szerelmet, de közben egy percre sem tud megszabadulni első szerelme emlékétől. Az időközben gazdag hajótulajdonossá váló férfi szíve türelmes, és az igaz szerelemre akár egy emberöltőt is hajlandó várni...
Mike Newell (Négy esküvő és egy temetés, Fedőneve: Donnie Brasco) rendező izgalmas utazásra invitál bennünket az emberi szív rejtett mélységeibe.
EXTRÁK:
Audiókommentár - Mike Newell rendező közreműködésével
Werkfilm (így készült)
Kimaradt jelenetek
Előzetes



Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2012-02-06 10:13
. SZERELEM A KOLERA IDEJÉN DVD Javier BardeM ÚJ - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Fontos