2012. január 24., kedd

Különleges 925 Sterling Ezüst Gyűrű 54 - Jelenlegi ára: 7 910 Ft !

W99131US-54
Tudta-e Ön, hogy úgy tartják:
A cirkónia (CZ) egy nagyon jó gyémántutánzat. Csaknem olyan ragyogó, mint a gyémánt, a tüze még nagyobb is (ami elrejti csekélyebb brillanciáját), és viszonylag kemény, ami miatt tartós, jól viselhető. A cirkóniát manapság fantáziaszínekben is előállítják. Ez egy olcsóbb, megfizethetőbb, mégis nagyon szép és elegáns alternatív kő!
A citrin: Leginkább a bika, ikrek, bak, skorpió, oroszlán csillagjegyben születettek számára alkalmas.
A citrin erősíti az érzékeny emberek kifejezőkészségét. A célratörő és elszánt embereknek segít a vizsgákat sikerrel letenni. Segít depressziónál, amely visszahúzóerő a kívánságoknál és képességeknél. A citrinen keresztül megtanuljuk a kívánságainkat és elképzeléseinket keresztül vinni. Segíti a koncentrációt és az ellenálló-képességet, erősíti a magabiztosságot. Fokozza az életörömöket, segít stressznél és félelmeknél. A citrin segít reggelente felkelni az ágyból azoknak, akik szeretnek többször visszaaludni. A citrin bátorrá, nyitottá, elszánttá, temperamentumossá tesz, mégsem meggondolatlanná, hanem meggondolttá. A citrin segíti az anyagcsere folyamatokat, emésztéstámogató hatása van, ösztönzi a gyomor, lép és hasnyálmirigy funkcióit, erősíti a veséket, az immunrendszert. Több vitalitást ad, segít diabétesznél és más mirigyproblémánál. Erősíti a látást, ösztönzi a csecsemőmirigyet, kiegyenlíti a pajzsmirigy funkcióját. A hasfájós kisgyerekeknél is nagyon jól segít.
A KLUGEX közel két évtizedes üzleti múltra tekint vissza. A cégünk által forgalmazott ékszerek eredetisége 100% garantált.
Minden termékünkre 8 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!
Az esetlegesen felmerülő vámköltségekért minden esetben a vevő felelős.
Javasoljuk ékszert csak megbízható forrásból vásároljon, ne dőljön be a piacot elárasztott hamisan fémjelzett értéktelen fémekből készült utánzatoknak!



Jelenlegi ára: 7 910 Ft

Az aukció vége: 2012-01-23 22:32
. Különleges 925 Sterling Ezüst Gyűrű 54 - Jelenlegi ára: 7 910 Ft

Fontos