2012. január 17., kedd

VW-SKODA-AUDI INTERCOOLER CSÖ PDTDI - Jelenlegi ára: 18 000 Ft !

MINT  A KÉPEN
AZ AUKCIÓBAN SZEREPLŐ TERMÉK GYÁRI BONTOTT ALKATRÉSZ!
MIELÖTT VÁSÁROLSZ, KÉRDEZZ, MERT A TERMÉKET MÁSHOL IS HIRDETJÜK!!!!    Az alkatrészekre Beépítési garanciát vállalunk, mely a postázási dátum után 72 óráig érvényesíthető. Minden értékesített alkatrészt megjelölünk, ha a jelölés sérül vagy az alkatrész sérült, nem áll módunkban visszavásárolni.
Ha egyéb más alkatrészt kíván vásárolni, ezt minden aukciónk keretében a kérdések rovatban megkérdezheti, és új aukció keretében megvásárolhatja.
Valamennyi kérdésre a tárgynapon válaszolunk, akár hétvégén, akár ünnepnapokon is.
A termék átvétele postai utánvéttel, futárszolgálattal, vagy személyesen történik, HÉTVÉGEN is! Egyedi esetekben csak banki előreutalással tudjuk küldeni az alkatrészt. Ez általában a vásárolt termék árától, méretétől, és a vevő megbízhatóságától függ.
Minden kérdéssel bátran forduljanak hozzánk, akár vételi szándékkal, akár tájékozódás céljából. Cserebere ajánlatot is szívesen veszünk, bár a termékeinket elsősorban készpénzért kívánjuk értékesíteni.
A termék vételárát a cég CIB-nél vezetett folyószámlájára kérjük utalni. A vételár számlára történő érkezése után az alkatrész 24 órán belül postázásra kerül. A szállítási költségekről – mely egyes alkatrészek esetében eltérőek - a levelezésünk alkalmával tájékoztatást adunk, melynek összegét ezt követően már nem módosítjuk!
A Csomagküldés költségeiről felvilágosítást
az elektronikus üzenetváltás alkalmával tudunk adni.
A Magyar Posta – www. posta. hu – hivatalos árai az irányadók. A termék a méretétől és súlyától függően minősül levélküldeménynek, illetve csomagnak, így a postaköltség ennek megfelelően alakul a postai utánvéttel történő szállítása esetén, illetve a vételár előreutalásakor is.
A túlméretes csomag szállítása futárszolgálattal – www. dtexpressz. hu – történik előre egyeztetett időpontban. A futárszolgálattal történő szállítás esetén a szolgáltatás díját a futárszolgálat határozza meg a termék súlya és mérete alapján, melyről a vásárló e-mailban tájékoztatást kap.
 
KÖSZÖNJÜK, HOGY MEGLÁTOGATTA AUKCIÓNKAT,
REMÉLJÜK MEGTALÁLTA, AMIT KERESETT!
Kérjük, nézze meg többi termékünket is!
 


Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 23:40
. VW-SKODA-AUDI INTERCOOLER CSÖ PDTDI - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Fontos